Muut palvelut

Ilmastointinuohoukset Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Viemärikuvaus JN suorittaa myös ilmastointinuohousta erilaisissa rakennuksissa koko Pirkanmaan alueella. Teemme ilmastointikanavien puhdistuksen ja nuohouksen huolellisesti ja kustannustehokkaasti niin pienemmissä kuin isommissakin kohteissa. Ilmastoinnin nuohouksesta saat apua monenlaisiin ilmastointiongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Puhtaassa ja raikkaassa huoneilmassa on terveellistä ja mukavaa toimia. Jotta sisäilman laatu pysyy hyvänä, on suositeltavaa tehdä ilmastointinuohous säännöllisin väliajoin. Erityisesti yrityksissä ilmastoinnin nuohouksella on merkitystä. Ilmastoinnin nuohouksella voidaan estää esimerkiksi likaisista ilmastointikanavista johtuvat rasvapalot ja muut vaaralliset tilanteet. Säännöllinen ilmastointinuohous voi myös pidentää ilmastointilaitteistosi elinikää.

Timanttiporaustöitä kaikenlaisissa kohteissa

Viemärikuvaus JN tekee vaativia timanttiporaustöitä erilaisissa kohteissa Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Meillä on timanttiporauksesta pitkä kokemus, joten ammattitaitoomme voit luottaa oli kyseessä sitten uudiskohde tai vanhempi rakennus. Hoidamme kaikki timanttiporaustyöt huolellisesti ja ripeästi.

Timanttiporaustyöt vaativat erikoisvälineistöä, jolla reikä saadaan varmasti porattua kaikenlaisiin materiaaleihin. Etuna timanttiporauksessa on se, että se ei aiheuta pölyä eikä runkomelua. Timanttiporausta voidaan siis suorittaa hyvin keskeyttämättä muuta toimintaa esimerkiksi liiketiloissa. Uudenaikaisilla välineillämme saamme aikaan siistin lopputuloksen, tehtiin timanttiporausta sitten lattiaan, seinään tai kattoon.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme puh. 050 330 1191.

Viemärikuvaus JN

Tampere


Puh. 050 330 1191

Sähköposti info@viemarikuvaus.com

Created by